miercuri, 16 mai 2012

Pentru ca e primavara si cer senin in gandurile mele, azi am ales albastrul sa-l oglindesc in strada. Si imi plimb delicat inocenta, precum un norisor urban, transformand cu o candida privire fiecare strada intr-un parc, fiecare dala impietrita intr-o floare, fiecare trecator intr-o pasare cantatoare…Sunt fericita si, valsand usor, aduc ofrande soarelui: un zambet larg si un buchet de accesorii Banyan.


Realizata intr-un design indraznet, intr-o cromatica delicata si pastrand o tema inocenta, bratara Princess aduce o nota de optimism tineresc si nonsalanta tinutei. Se asorteaza perfect cu atitudinea ta chic si usor sofisticata. Batara Princess http://www.banyan.ro/princess/produs-171/ poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/  pagina 4 http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/page4.html.
Boem si rafinat, conceput intr-o estetica decorativa moderna, inelul Princess face din cea care il poarta lujerul de legatura intre floarea opulenta dar delicata de pe deget si pamantul pe care ea calca. Este realizat din material ceramic, intr-o culoare albastru deschis, atat de in trend in anul acesta. Inelul Princess http://www.banyan.ro/princess/produs-173/ poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Inele  http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/, pagina 2 http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/page2.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu