luni, 7 mai 2012

E luni, din nou, in viata mea, e ziua inceputurilor. Fiecare luni ma cuprinde ca o mica primavara a saptamanii, ziua in care pleznesc ideile ca si mugurii florilor, ziua reanvierii vointei de a face, ziua implicarii in cotidianul efervescent din care-mi trag seva vie. Tuturor (cred eu) ne place ziua de luni, chiar daca o hulim in cor. Macar pentru ca ne da sansa zilei de Duminica…si tot ne place….Ne place sa cream la fel de mult cum ne place sa lenevim si sa ne lamentam...Cu pasul usor, dar cu agerimea zilei de luni in priviri, pornesc in saptamana mea si, pentru ca azi e luni si luni e primavara, vreau sa port accesoriile Banyan colorate in toate nuantele acestui sezon: setul Madagascar!!!

Propunerea Banyan pentru tinuta de luni a Alexei Chung: setul Madagascar!!!
Relaxati-va vizitand magazinul Banyan www.banyan.ro si in sectiunea Reduceri-50% http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page1.html, pagina 4 http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page4.html,  veti gasi etalat setul Madagascar http://www.banyan.ro/madagascar/produs-485/. Il puteti admira in detaliu si apoi il puteti cumpara cu doar un click.
Imagineaza-ti cum ar fi sa ti se odihneasca pe piept un manunchi din mii de picaturi de ploaie in care s-a spart un curcubeu. Sofisticat, creativ, zvacnind de culoare, colierul Madagascar odata asezat in jurul gatului, va deveni nucleul extravagant si stralucitor al tinutei tale.

Precum o opera de arta purtata nonsalant pe deget, inelul Madagascar vorbeste despre impresionismul dur, despre culoare. Modelul atent elaborat de-a lungul tonurilor argintii si aurii contrastand insinuant cu galbenul crud, simplu si natural este capturat in structura delicata de sticla a designului de inata calitate. Inelul Madagascar http://www.banyan.ro/madagascar/produs-339/ poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Inele http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/, pagina 1 http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu