vineri, 4 mai 2012

Azi, in Paris, candoarea poarta sosete galbene, zambeste vietii si se pozeaza cu turistii ‘frenetiques’, mereu grabiti sa captureze clipa intr-o imagine perfecta…Doar ea pluteste ingenuu, cu un buchet de flori naïve incurcate in plete si un inel-floare, marturie inocenta a primaverii, ostentativ afisata pe deget… Vivre la vie… en jaune!!!


Cerceii Daisy seduc prin delicatetea desenului si simplitatea modelului. Culorile calde, aproape sentimentale, impreuna cu designul simplu si modern, dau o tenta romantica oricarei tinute. Cerceii Daisy http://www.banyan.ro/daisy/produs-69/ pot fi cumparati din magazinul Banyan www.banyan.ro, Cercei http://www.banyan.ro/cercei/catalog-7/, pagina 1.
Boem si rafinat, conceput intr-o estetica decorativa moderna, inelul Lisboa face din cea care il poarta lujerul de legatura intre floarea opulenta dar delicata de pe deget si pamantul pe care ea calca. Este realizat din material ceramic, intr-o culoare galben electric, atat de in trend in anul acesta. Inelul Lisboa http://www.banyan.ro/lisboa/produs-155/ poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Inele http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/, pagina 2 http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/page2.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu