joi, 10 mai 2012

“La vie en rose” E adevarat ca azi nu imi vezi chipul, straine, dar uita-te atent la haine si ghiceste zambetul din adancul ochilor mei, gandurile senine de sub fruntea linistita, freamatul pletelor scurte si rascolite de soare, parfumul dulce al florilor de cires rasarite sub piele si cuvintele zemoase ce-mi crapa pe buze…Azi ma dedic grabita primaverii si ochilor tai, cu geanta neon la subrat si 2 bratari BANYAN fredonand Edith Piaf......


Imbinand traditiile etnice artizanale cu nonconformismul contemporan, artistul-mestesugar urmareste cu pasiune linia fireasca a lemnului, vopsit in culori extrase din plantele naturii, aduce pulsatia vie a padurii in mijlocul tumultului urban si face din bratara Orchid un masterpiece al tinutei, un accesoriu chic pentru femeia moderna. Bratara Orchid http://www.banyan.ro/orchid/produs-499/ poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 1.
Imbinand traditiile etnice artizanale cu nonconformismul contemporan, artistul-mestesugar urmareste cu pasiune linia fireasca a lemnului, vopsit in culori extrase din plantele naturii, aduce pulsatia vie a padurii in mijlocul tumultului urban si face din bratara Jeanette un masterpiece al tinutei, un accesoriu chic pentru femeia moderna. Bratara Jeanette http://www.banyan.ro/jeanette/produs-501/ poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu