sâmbătă, 19 mai 2012

Azi vreau sa stau in soare, invelita doar de briza, zambete relaxate si prosoape moi, cu un imens albastru in priviri, fara ganduri, fara planuri, fara amintiri…o insula fierbinte pierduta undeva, intre cer si apa, acolo unde a disparut orizontul….. Cu o tinuta navy lejera si accesoriile potrivite (Banyan, bineanteles!!!), sunt gata sa ma imbarc intr-o croaziera de vis.

Poppy Delevigne, e gata de imbarcare. Lafel si eu....

Relaxati-va vizitand magazinul Banyan www.banyan.ro si in sectiunea Reduceri-50% http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page1.html, pagina 4, veti gasi etalat setul Baroque. Il puteti admira in detaliu si apoi il puteti cumpara cu doar un click.


De un dramatism exuberant usor exagerat, prin folosirea baghetelor metalice si margelutelor aurii in manunchiul de margele rosii, colierul Baroque, are o tinuta sobra si eleganta, potrivita unei seri speciale, in fata unui pahar de sampanie, in compania unei viori si a 2 ochi negri seducatori.....sau... la o tinuta navy de zi. Impartaseste experienta Banyan purtand delicat si cu atitudine colierul Baroque http://www.banyan.ro/baroque/produs-313/. Acest colier poate fi achizitionat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Coliere http://www.banyan.ro/coliere/catalog-5/, pagina 1.

Alaturand cu maiestrie traditiile artizanale de prelucrare manuala, in filigran, a metalului, siragurilor abundente de margelute fine in culori rosu-auriu, bratara Baroque excede de stil si rafinament, dand o nota sofisticata oricarei tinute. Bratara Baroque http://www.banyan.ro/baroque/produs-369/ poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 2 http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/page2.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu