vineri, 11 mai 2012

Cu micul meu prieten, nedespartit si devotat tovaras, ma insotesc in viata oriunde, peste tot…Suntem ca unul, ne iubim si ne purtam de grija: eu sa-l trec strada, el sa ma faca, tot timpul, sa zambesc… Cu Daisy intr-o mana si colierul Banyan la gat, ma indrept lenes catre cafeneaua din colt, unde-mi voi desena, cu maxima placere, harta zilei de vineri, in aburi parfumati…

 Jessica Simpson (…si Daisy): modelul Banyan al zilei!
Colierul Giovana se remarca prin alaturarea fericita a lantisorului clasic elegant si sobru, punctat cu margele negre de sticla, cu un mix eclectic de medalioane din materiale, culori si forme atat de diferite. Unicitatea modelului, purtabilitatea lui, face din colierul Giovana, una din cele mai indragite piese ale colectie Banyan. Colierul Giovana http://www.banyan.ro/giovana/produs-139/ poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Coliere http://www.banyan.ro/coliere/catalog-5/page1.html, pagina 1.
Designul traditional indian a reusit, prin linii rafinate si detalii simple dar surprinzatoare, prin impactul cromatic si finetea materialelor, sa faca din cerceii Chandelier piese chic, senzuale si moderne, atat de ravnite de femeia occidentala contemporana. Cerceii Chandelier http://www.banyan.ro/chandelier/produs-389/ pot fi cumparati din magazinul Banyan www.banyan.ro, Cercei http://www.banyan.ro/cercei/catalog-7/, pagina 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu