sâmbătă, 5 mai 2012

Azi mi-am luat liber la … visare….Azi nu-mi propun nimic, azi vreau sa uit, sa uit de unde vin si care-mi era tinta. Azi strada imi va fi cararea, iar adapost padurea verde, prieteni fluturii si mierle, iar hrana zmeura cu versuri. Am plecat din propria mea viata, ca si cand nu ma voi mai intoarce niciodata, lasand in urma tot ce vreau sa uit (pana MAINE!!!!! :))) si am ales sa iau cu mine doar ce-mi e drag, sa-mi aminteasca cine sunt, de unde vin, in loc de buletin: tocurile, traista si, bineanteles, accesorii….. Banyan.


Choker-ul Karbala, prin forma sa lejer sustinuta pe gat, prin margelutele fine si foarte viu colorate, prin vibratia hippy subtila, atat de moderna anul acesta, ofera un look visator, tineresc, insorit si contemporan tinutelor. Choker-ul Karbala http://www.banyan.ro/karbala/produs-131/ poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Coliere http://www.banyan.ro/coliere/catalog-5/, pagina 2 http://www.banyan.ro/coliere/catalog-5/page2.html.
Boem si rafinat, conceput intr-o estetica decorativa moderna, inelul Lisboa face din cea care il poarta lujerul de legatura intre floarea opulenta dar delicata de pe deget si pamantul pe care ea calca. Este realizat din material ceramic, intr-o culoare portocaliu suculent, atat de in trend in anul acesta. Inelul Lisboa http://www.banyan.ro/marigold/produs-165/ poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Inele http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/, pagina 2 http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/page2.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu