joi, 3 mai 2012

Azi ma inchipui o tanara araba ce infrunta desertul urban cu adierea fierbinte, a primaverii toride, in plete desfacute si vesminte translucide…Azi ma las prada vantului, energiei lui, aromelor ce-l poarta si vin sa-mi infloreasca pe brate in picaturi din sticla la inceput de mai.

Emily Weiss purtand elegant un top Alexander Wang, pantaloni Theyskens’ Theory si sandale Gucci.
Relaxati-va vizitand magazinul Banyan www.banyan.ro si in sectiunea Reduceri-50% http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page1.html, pagina 3 http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page3.html, veti gasi etalat setul Cyclade http://www.banyan.ro/cyclade/produs-469/. Il puteti admira in detaliu si apoi il puteti cumpara cu doar un click.

De acum celebra sticla de Murano cu foita de argint, ce-i confera o stralucire sidefata si o eleganta aparte, impreuna cu metalul atent manufacturat in broderii inspirate, fac din bratara Cyclade un accesoriu vesel si foarte usor de asortat unei tinute de vara. Bratara Cyclade http://www.banyan.ro/cyclade/produs-117/  poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page3.html, pagina 1.
Pictat in tonuri exotice, de-a dreptul patetice prin sclipirile aurii, inelul Solange este transpunerea grafica remarcabila a muzicii si dansului contemporan pe o foita de argint, prinsa intr-o capcana de sticla transparenta. Inelul Solange http://www.banyan.ro/solange/produs-341/ poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Inele http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/, pagina 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu