duminică, 29 aprilie 2012

E duminica, e soare, e cald, e PRIMAVARA…viata explodeaza verde in muguri parfumati,…..cum sa nu exalt?????? Cu setul Gabrielle opulent pe mana si inelul Lisboa pe deget, ziua este, intr-adevar, mai fericita! Incearca si TU,…incearca sa fii TU, copilul antematurizat, TU, cea pe care te chinui din rasputeri si-n fiecare clipa, sa o ascunzi, sa o ucizi,….incearca sa fii TU - doar o clipa! Si, daca in plina primavara, nu-ti vine sa razi, sa canti, sa sari, sa bati din palme….e semn ca ai imbatranit deja si e pacat (la Banyan, chiar ilegal!!!)…

Boem si rafinat, conceput intr-o estetica decorativa moderna, inelul Lisboa face din cea care il poarta lujerul de legatura intre floarea opulenta dar delicata de pe deget si pamantul pe care ea calca. Este realizat din material ceramic, intr-o culoare galben electric, atat de in trend in anul acesta. Inelul Lisboa http://www.banyan.ro/lisboa/produs-155/ poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Inele http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/  pagina 2 http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/page2.html.
Relaxati-va vizitand magazinul Banyan www.banyan.ro si in sectiunea Reduceri-50% http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page1.html, pagina 2, veti gasi etalat setul Gabrielle. Il puteti admira in detaliu si apoi il puteti cumpara cu doar un click.
Confectionata din metal argintiu, vopsita intentionat in pliuri pentru a capata un accent gothic modern, blanda prin rotunjimi, plinatate si dimensiune, bratara Gavroche devine un simbol, un must have pentru femeia cu atitudine urbana, ce nu gusta experienta ci o traieste neconditionat. Puternica si delicata in acelasi timp, poate fi purtata singura, sau impreuna cu alte bratari. Bratara Gavroche http://www.banyan.ro/gavroche/produs-95/ poate fi achizitionata din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 2 http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/page2.html.

Legenda spune ca frumosul Narcis s-a indragostit de propriul sau chip oglindit in apele unui izvor si nimfele, ce-l adorau, s-au stins de durere. Cu o eleganta clasica si o alura futurista in trend, bratara Cynthia reflecta magic, precum izvorul lui Narcis, intregul tau univers si vibranta ta personalitate. Poart-o cu feminitate si incredere si “nimfele” se vor topi admirandu-te. Bratara Cynthia http://www.banyan.ro/cynthia/produs-231/poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 2 http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/page2.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu