marți, 17 aprilie 2012

Tinuta e pentru mine o modalitate de expresie a trairilor interioare. Forma, materialul, dar mai ales culoarea, sunt uneltele cu care ma joc si cu care ma adresez celor ce ma zaresc in trecerea lor…. e felul meu de a comunica. Ador tinuta de azi si ador accesoriile BANYAN!!!

 Asemeni unui caleidosop magic, sobru si jucaus in acelasi timp, colierul Fluffy provoaca un amestec de senzatii si impresii disparate, o infinitate de imagini multicolore discrete reflectate de paiete insolente si margelute fine de sticla. Impresionant si impresionabil la orice adiere de vant, miscare a corpului si atingere solara, cu un design atent elaborat, colierul Fluffy, adorat de femeile cu spirit tanar, sofisticat si mereu in pas cu moda. Colierul Fluffy poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Coliere http://www.banyan.ro/coliere/catalog-5/, pagina 2.
Relaxati-va vizitand magazinul Banyan www.banyan.ro si in sectiunea Reduceri-50% http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page1.html, pagina 5, veti gasi etalat setul Orient. Il puteti admira in detaliu si apoi il puteti cumpara cu doar un click.
Definind mai mult o cultura decat o zona geografica, Orientul ne-a starnit curiozitatea, imaginatia si spiritul, ne-a fermecat dintotdeauna. Deosebit de rafinata, lucrata cu o delicatete exceptionala, expresie a sensibiliatii si fragilitatii sufletului femeii ascunsa sub val, bratara Orient se remarca imediat in tinuta europeana, prin perfectiunea designului, extravaganta dimensiunii si stralucirea rafinata a bronzului. Bratara Orient poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 1.
 Atat de rar sticla intalneste filigranul intr-o perfectiune dincolo de cuvinte. Robusti dar delicati, clasici dar excentrici, simpli si totusi sofisticati, cerceii Beatrice devin doar o extensie a bunului tau gust si frumusetii radiante a chipului. Cerceii Beatrice pot fi cumparati din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Cercei http://www.banyan.ro/cercei/catalog-7/, pagina 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu