vineri, 13 aprilie 2012

Sorry, azi nu am timp sa stau la taclale! Ma grabesc catre week end…..Aaaa, mi-am uitat bratarile. Ce aiurita sunt…..Setul GABRILLE e ceea ce-mi lipseste, e alegerea mea pentru o zi perfecta!!!

Relaxati-va vizitand magazinul Banyan www.banyan.ro si in sectiunea Reduceri-50% http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page1.html, pagina 3, veti gasi etalat setul Gabrielle. Il puteti admira in detaliu si apoi il puteti cumpara cu doar un click.
Legenda spune ca frumosul Narcis s-a indragostit de propriul sau chip oglindit in apele unui izvor si nimfele, ce-l adorau, s-au stins de durere. Cu o eleganta clasica si o alura futurista in trend, bratara Cynthia reflecta magic, precum izvorul lui Narcis, intregul tau univers si vibranta ta personalitate. Poart-o cu feminitate si incredere si “nimfele” se vor topi admirandu-te. Bratara Cynthia http://www.banyan.ro/cynthia/produs-231/, poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 2.

Confectionata din metal argintiu, vopsita intentionat in pliuri pentru a capata un accent gothic modern, blanda prin rotunjimi, plinatate si dimensiune, bratara Gavroche devine un simbol, un must have pentru femeia cu atitudine urbana, ce nu gusta experienta ci o traieste neconditionat. Puternica si delicata in acelasi timp, poate fi purtata singura, sau impreuna cu alte bratari. Bratara Gavroche  http://www.banyan.ro/gavroche/produs-95/, poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu