miercuri, 11 aprilie 2012

Cand e asa de primavara afara si ai pe tine o rochie asa de vaporoasa, nu e pacat sa inhibi tot romantismul tinutei cu accesorii metalice? Eu as purta setul Evora...


Relaxati-va vizitand magazinul Banyan www.banyan.ro si in sectiunea Reduceri-50% http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50/page1.html, pagina 1, veti gasi etalat setul Evora. Il puteti admira in detaliu si apoi il puteti cumpara cu doar un click.

Galbenul radiant si florile pictate pe portelanul brut recomanda fara echivoc colierul Lisboa ca pe un accesori lejer, optimist, romantic si contemporan. Colierul Lisboa http://www.banyan.ro/lisboa/produs-49/, poate fi achizitionat din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Coliere http://www.banyan.ro/coliere/catalog-5/, pagina 2 http://www.banyan.ro/coliere/catalog-5/page2.html.

Ignorand a 3-a dimensiune, primitivul modern – pictorul/autor al bratarii Sarah - reda simplu, natural, naiv, instinctual un colt din gradina emotiilor sale, pentru ca noi s-o purtam pe oriunde ne duc pasii. Cu un look impecabil, demna de o tinuta Modern Ethnic, bratara Sarah se evidentiaza printr-un rafinament ingenuu, optimism si feminitate. Bratara Sarah http://www.banyan.ro/sarah/produs-367/, poate fi cumparata din magazinul BAnyn www.banyan.ro, sectiunea Bratari  http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 1.

Boem si rafinat, conceput intr-o estetica decorativa moderna, inelul Lisboa face din cea care il poarta lujerul de legatura intre floarea opulenta dar delicata de pe deget si pamantul pe care ea calca. Este realizat din material ceramic, intr-o culoare galben electric, atat de in trend in anul acesta. Inelul Lisboa http://www.banyan.ro/lisboa/produs-155/ poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan .ro, sectiunea Inele http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/, pagina 2 http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/page2.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu