marți, 10 aprilie 2012

Azi am o dispozitie romantica si ma inspira tinuta cu tendinte folclorice pe care imi propun sa o adaptez ritmului urban trepidant in care traiesc…si am ales SETUL SEYCHELLES…Vreau sa fiu cu capul in nori…si mi-am luat liber la visare…



Relaxati-va vizitand magazinul Banyan www.banyan.ro si in sectiunea Reduceri-50% http://www.banyan.ro/promotie/26/reducere--50.html, pagina 6, veti gasi etalat setul Seychelles. Il puteti admira in detaliu si apoi il puteti cumpara cu doar un click.
Scoicile abalone, dure si inestetice, ascund cea mai puternica emotie sub carapace: SIDEFUL. Fie ca e pe suport din lemn de mahon, sau pe bumbac, emotia pe care iridescentele sidefate o provoaca este lafel de puternica. Designul simplu, minimalist, ce reduce obiectul la partile lui fundamentale, realizat artizanal in culori naturale, face din bratara Seychelles un accesoriu nobil si delicat, incarcat de personalitate. Bratarile Seychelles http://www.banyan.ro/seychelles/produs-355/ pot fi cumparate din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 2 http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/page2.html.
Cerceii Seychelles poarta o energie schimbatoare in straluciri risipite in delicate irizatii nascute din simbiotica magica a scoicii vii cu mangaierea marii. Cerceii Seychelles http://www.banyan.ro/seychelles/produs-325/ pot fi cumparati din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Cercei http://www.banyan.ro/cercei/catalog-7/, pagina 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu