sâmbătă, 21 aprilie 2012

Accesoriul este cel mai intim prieten al meu. El e cel care ‘vorbeste’ in locul meu. Tot ceea ce sunt, simt si gandesc el povesteste mut celor din jur. O haina o imbrac potrivit ocaziei, dar bijuteria TREBUIE sa ma reprezinte pentru a putea fi libera in confruntarea cu ceilalti…e acel ceva ce-mi aminteste cine sunt, indiferent de cine ma inconjoara….La tinuta de azi eu as purta, cu dezinvoltura si mare bucurie, colierul Amanda si bratara Antarctica. Voi?

Shannon Rusbult purtand o rochie NAHM si pantofi Steve Madden. Suuuper!!!
Opulent, bogat in siraguri ordonat dezordonate, impletind cultura indo-americana cu traditiile etnice orientale, colierul Amanda este un accesoriu cu impact romantic, insorit si contemporan puternic. Fie ca-l lasi sa se ordoneze cuminte pe un decolteu larg si sa vibreze la fiecare miscare a ta, sau il rasucesti precum o esarfa in jurul gatului, colierul Amanda te transforma imediat in personajul principal, unic, chic, inconfundabil oriunde apari. Colierul Amanda http://www.banyan.ro/amanda/produs-381/  poate fi achizitionat din magazinul Banyan www.banyan.ro, Coliere http://www.banyan.ro/coliere/catalog-5/, pagina 1.
Bratara Antarctica, impletind inspirat margelute de gheata intr-o incatusare senzuala, imbraca gratios incheietura si imprima o puternica nota de feminitate sofisticata, eleganta si rafinament tinutei urbane contemporane. Bratara Antarctica http://www.banyan.ro/antarctica/produs-525/,  poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 2 http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/page2.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu