miercuri, 18 aprilie 2012

E innourat afara? Si ce daca? Pune-ti bereta rosie, accesoriile Banyan si…zambeste cu inima la vedere! E primavara! Cu 3 bratari Eveline (mai bine 5!...:)) si un inel Kara la mana, poate sa si ploua!!!





Petalele florilor de cires – Sakura - purtate de vantul cald al primaverii se odihnesc pe kimonoul unei gheise….aceasta e imginea efemera pe care o lasa bratarile Eveline celor ce le privesc. Delicata, discreta, cu un aspect urban si o evidenta alura artizanala japoneza, bratara Eveline completeaza perfect tinuta femeii moderne contemporane. Bratar Eveline poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 2.
Realizat intr-un design modern, puternic si in tonuri intunecate, pe cat de chic si opulent, pe atat de neobisnuit, inelul Kara implineste cu succes exigentele femeii indraznete, in miscare. Inelul Kara poate fi cumparat din magazinul Banyan www.banyan.ro, sectiunea Inele http://www.banyan.ro/inele/catalog-8/, pagina 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu