duminică, 22 aprilie 2012

Claire Courtin Clarins purtand o rochie Valentino, bocanci Dr. Martins si plic Azzedin Alaia. Imi place mult Claire cu atitudinea ei usor copilareasca, intr-o tinuta boema, diafana,…a carei singura legatura cu lumea urbana par doar bocancii vintage. Si la acesti bocanci, ce-mi plac ‘la nebunie’, propun bratara Isis si cerceii Chandelier.


Delicata, neasteptata, minimalist realizata in forme simple, serpuind insinuant pe incheietura mainii ca o cobra-amuleta oferind protectie faraonului ei, bratara Isis este un accesoriu Banyan gingas si feminin, dar puternic si cu atitudine, in acelasi timp. Cu toate ca spune legende vechi, Isis devine sofisticata prin nonculoare si design. Bratara Isis poate fi cumparata din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/, pagina 2 http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/page2.html.

Cerceii Bombay soptesc discret povestea de dragoste eterna dintre un imparat mogul si a treia lui sotie...Designul traditional a reusit, prin linii rafinate si detalii simple dar surprinzatoare, prin discretia culorii si finetea materialelor, sa faca din cerceii Bombay piese sexy si moderne atat de ravnite de femeia occidentala. Cerceii Bombay http://www.banyan.ro/bombay/produs-73/, pot fi cumparati din magazinul Banyan www.banyan.ro, Cercei http://www.banyan.ro/cercei/catalog-7/, pagina 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu