marți, 24 aprilie 2012

Am fost de-a dreptul cucerita de aerul romantic, tineresc, usor jucaus, dat de PALARIE acestei tinute. Ador modelul, croiala, dimensiunea perfecta si, mai ales, felul in care e purtata...usor data pe spate… iar asta schimba imediat look-ul si atitudinea tinutei. Doar pentru aceasta palarie, privirea calda a fetei si atitudine ei curajoasa si nonconformista, am ales bratarile CIRQUE, bratari din fir de matase, moi si calde, in culori vii, vibrante…E alegerea mea de azi!

Modelul ales azi poarta o bluza Sandro, pantaloni Zara, pantofi Marc Jacobs, poseta Celine si palarie…….??????? ……habar n-am, dar imi place!
Cele 3 Bratari Cirque, din fir de matase stralucind de optimism, devin pe incheietura ta, accesoriul neconventional, feminin si jovial, care te detasaza din multime. Bratarile Cirque http://www.banyan.ro/cirque/produs-395/, pot fi cumparate din magazinul Banyan www.banyan.ro, Bratari http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/page1.html, pagina 4 http://www.banyan.ro/bratari/catalog-10/page4.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu