miercuri, 26 octombrie 2011

Uleiul cu o mie de utilizari

Uleiul de argan – numit si aurul verde al desertului, acest elixir al frumusetii aduce beneficii nutritive, dietetice si chiar curative, dar exceleaza in cosmetologie. El este hidratant, antioxidant si nutritiv atat pentru piele, cat si pentru par.Uleiul de argan este obtinut din fructul arborelui de Argan, care creste in regiunile aride ale Marocului, iar de ceva timp si-a facut intrarea si pe continentul european, gratie bumului cunoscut de produsele bio. Uleiul de argan este bogat in acizi grasi esentiali si vitamina E, dar nu numai...
Piele sensibila? Uscata? Uleiul de argan vindeca pielea, calmeaza si reface filmul hidro-lipidic.
Par uscat, tern, deteriorat, cade? Uleiul de argan rehidrateaza si restructureaza aportul de nutrienti ai scalpului, reface vitalitatea, confera luciu si stralucire.
Unghii fragile, despicate? Ulei de argan este, de asemenea, ceea ce-ti trebuie.
Vrei un bronz auriu si stralucitor? Opteaza tot pentru acest nectar pretios!
In medicina traditionala, uleiul de argan este utilizat si pentru tratarea pielii copilului (in special pentru cicatrizarea eruptiilor de varicela), a vergeturilor (ideal pentru burta femeilor gravide), pielii crapate, acneei, psoriazisului, eczemelor, arsurilor si cicatricilor.
Ultima virtute, poate cea mai importanta in palmaresul acestui produs miraculos: proprietati antiaging - uleiul de argan este antidotul perfect la imbatranirea pielii.
Uleiul de argan este foarte utilizat si in masaj, combinand placerea senzuala cu beneficiile pentru organism.

Un comentariu: